Efter en lang og kold vinter, er sommeren endelig over os, og så skal vi
grille.
Det er derfor nødvendigt lige at opfriske etiketten omkring denne sublime
udendørs madlavningsform, da det er den eneste form for madlavning rigtige
mænd foretager sig - formentlig fordi der er et element af fare involveret.
Rutine:
1. Kvinden køber maden
2. Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert.
3. Kvinden forbereder kødet, marinerer m.v., placerer det på en bakke
sammen med krydderi, saucer, grill-bestik m.v og bringer det til Manden der
står ude ved grillen med en øl i hånden.
VIGTIGT:
4. Manden placerer kødet på grillen.
Mere rutine:
5. Kvinden går ind for at forberede og gennemfører borddækning
6. Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet er ved at brænde på.
Han siger tak, og beder hende hente endnu en øl mens han klarer
situationen.
VIGTIGT igen:
7. Manden tager kødet af grillen og rækker det til kvinden.
Rutine, rutine, rutine;
8. Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter og
saucer og sætter det på bordet.
9. Efter måltidet ryder kvinden bordet og vasker op.
10. Alle roser manden for det dejlige måltid.
11. Manden spørger kvinden om hun har nydt sin "fridag", og konkluderer på
reaktionen, at det er umuligt at gøre kvinder tilfredse!
|