Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 22 feb 2018, 23:52

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 08 feb 2016, 14:26 
Offline

Tilmeldt: 14 dec 2015, 00:07
Indlæg: 9
hejsa jeg fik monteret min ms2 boks på min audi med wasted spark.
min tændspole flækkede og har fået en ny på i dag men bilen ville stadig ikke starte målte mig frem til der ikke var 12v ved spolen og dette fik jeg så lavet nu banker den mere i det når man tørner motoren men stadig ingen liv..
kørte vr signal til org styreboks da jeg ikke kunne finde signal til benzin pumpe mistænker nu min bezin pumpe for ikke at køre da der ikke lugter af benzin når jeg tørner motoren...
den kørte ellers rigtig godt inden min spole røg:(

mangler hjælp til en der har styr på ledninger så den kan blive sluttet ordenligt til
evt en der kan lave komplet ledningsnet eller bare en til at hjælpe mig med at få bilen igang igen..
den køre hver dag så er lidt i problemer:(
det er i midtjylland tæt på herning


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 feb 2016, 00:10 
Offline
Mester Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 14 nov 2011, 22:31
Indlæg: 505
Geografisk sted: Skjern
Når du sætter tænding på skal dit benzin relæ klikke og pumpen køre i et par sekunder, gør den ikke det skal du gå efter følgende.

1. Relæ klikker med pumpe kører ikke:
check 12v til relæ kontaktset
check 12 fra relæ i de få sek relæ er aktiveret, check 12 ved pumpe.
1a: Er der 12v ved pumpe check stel til pumpe, og udskift pumpe hvis den stadig ikke kører.

2. Relæ klikker ikke:
check at der er 12v til spole på relæ. (Kan jo være at den kører på samme sikring som dine tændspoler og at der er røget en sikring). Hvis det er ok så---
Check at det andet ben bliver trukket til stel i et par sek efter at tænding er sat på. Hvis det er ok udskift relæ.
Hvis de ikke bliver trukket til stel mål direkte på MS, hvis det heller ikke går til stel skriv herinde igen, for så har du lidt større udfordringer med din MS.

_________________
Steffen
______________________________
Mange tilfældig fejl er ikke tilfældige
http://volvo.daigaard.dk
Billede


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team