Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 17 nov 2018, 09:28

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: megasquirt
Indlæg: 13 apr 2014, 12:16 
Offline

Tilmeldt: 13 apr 2014, 12:07
Indlæg: 6
Hej. Har fået et map fra en anden bil lagt i min motorstyring for at starte den op på. Men kan ikke få den til og starte, fik den til og gå på 3 cylindere, dvs den gav benzin og tænding på 3 cylinder. Nu kan den ingen ting.
Har fundet ud af igennem mini terminal at det er Config error with spark outputs or wheel decoder trigger settings.
Men har lavet mine coils fra en audi om til og køre waste on spark. Hvordan finder jeg ud af hvordan trigger skal stå og sparkoutput?

Motoren er en 1jzgte non vvti motor, men med trigger hjul fra en vvti. Dyser er lavohms fra en japspec 2jz, og tændspoler fra en audi fsi motor (indbygget ignitor i spolen). Styreboksen er fra loddekoblen. Nogle der kan komme med hints eller tips til det.


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 11 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team