Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 17 nov 2018, 10:42

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 04 mar 2014, 20:00 
Offline
Senior Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 06 jul 2003, 14:26
Indlæg: 310
Geografisk sted: Skævinge,nordsjælland
Jeg har nogle problemer med den her MS :

Alfa v6 12v, dis spole, orginal 60-2 trigger med vr sensor, lidt højere kompression end standart, spjældhuse

Jeg har sat en Henrik GM MS1 på den, og efter at have dæmpet vr signalet noget, fået den til at starte, men den køre kun "halv kraft" på 3 cylindere, fejlen passer ikke med tænding og ikke med indsprøjtning - cyl 2-3-4 mangler ca. halvdelen når jeg trækker tændkablet af, ved 1-5-6 falder omdrejningerne meget mere

Mit omdrejningssignal er ikke "spot on" men efter at have prøvet en hel dag og flytte sensor ud og ind, modstande i serie og parelelt, ny sensor, nyt skærmet kabel (hele vejen uden om bilen) uden at være kommet en løsning nærmere ved jeg ikke rigtig hvad jeg nu skal prøve

Bilen kan tage op til ca. 4000 omdr. og der bliver signalet helt galt(har ingen scope billeder desvære) men MS kan slet ikke læse det

Henrik har nok travlt, så jeg ville lige prøve om andre her har haft ligende problemer ?

_________________
Mvh Kenneth

Alt under 800Nm burde være 2 takt


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 mar 2014, 20:42 
Offline
Moderator

Tilmeldt: 01 jan 1970, 01:00
Indlæg: 7412
du har pm.

_________________
Henrik
http://boost-it.dk
Citat:My experience tells me that once the cam with the lumpy idle is selected, the thinking mostly stops. Decisions then are based on lowest price, looks, ease of installation, coolness factor, the 'latest thing' syndrome, peer pressure, old wives tales, and bad advice.
Citat slut.
Hold kæft hvor er det sandt!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 mar 2014, 22:03 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 25 jun 2006, 19:06
Indlæg: 1615
HenrikGM skrev:
du har pm.


Nu er det ikke fordi jeg vil være en bøv eller noget, men hvis det er, kunne du så ikke skrive i det åbne her? Det kunne MEGET nemt være jeg en dag endte i en lignende situation og kunne bruge hvad du skrev til fejlfinding etc.
Det er trodsalt stedet for visdom, dette :)

_________________
Tidligere: Audi 80 2,0. 2x Saab turbo. 1x Polo Turbo
Hverdag: Toyota Avensis 1,8VVT-i
Legetøj: BMW E36 316i 325i Turbo


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 mar 2014, 22:11 
Offline
Senior Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 06 jul 2003, 14:26
Indlæg: 310
Geografisk sted: Skævinge,nordsjælland
PM har ikke noget med problemet at gøre ;-)
Jeg skal nok følge op på problemet

_________________
Mvh Kenneth

Alt under 800Nm burde være 2 takt


Top
 Profil  
 
Indlæg: 05 mar 2014, 13:39 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 25 jun 2006, 19:06
Indlæg: 1615
Lyder bare fint :) Held og lykke

_________________
Tidligere: Audi 80 2,0. 2x Saab turbo. 1x Polo Turbo
Hverdag: Toyota Avensis 1,8VVT-i
Legetøj: BMW E36 316i 325i Turbo


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 mar 2014, 20:30 
Offline
Senior Medlem

Tilmeldt: 08 jan 2006, 13:51
Indlæg: 450
Geografisk sted: Sønderjylland
Tændrør med modstand i?

_________________
"What's with all this 'low boost, 'high' boost, 'part' boost talk? whenever i drive my car i'm on 'whatever-this-motherfucker-will-make' boost!"


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team