Powerforum

Motor- og Tuningsforum for Garagefuskere og andet godtfolk!
Dato og tid er 10 dec 2018, 05:58

Alle tider er UTC + 1 time




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 47 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5  Næste
Forfatter besked
Indlæg: 14 apr 2014, 18:33 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Nå.... nu den lavet om så den er klar til VR-sensor :-)

Uge 17 er ugen hvor den gerne skulle blive kørerne med VEMS

_________________
Billede


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on RedditShare on DeliciousShare on TechnoratiShare on TumblrShare on Google+
Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 apr 2014, 20:35 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Så det nu det sker... eller næsten jeg får intet trigger signal ind, hverken udslag på RPM eller i trigger loggen.... jeg har ved et uheld haft monteret stikket til VR-sensor på TPS'en, kan der ske noget ved det ? (jeg tror nok jeg har en lm1815 liggende)

VR-sensoren måler ca400ohm mellem ben 1 og 2..... ben 3 er skærm.

Til dem der er inde i elektroniken bagved VEMS her er der lidt om min ændring fra HALL til VR, hvi snu jeg skulle have glemt noget.
http://www.vems.hu/wiki/index.php?page= ... ge%2FMadsB

Af andre problemmer.... ingen spænding på TPS supply.... finder ud af r142 og c69 mangler.....

Lidt jeg er kommet i tvivl om jeg har til flyback inde i VEMS boxen en ledning (ingen diode) til ben 23 på EC36. skal jeg montere en diode enten ind eller ude..... eller skal jeg bare føre ben 23 til dyse + ???

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 apr 2014, 21:14 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Måske er mine trigger problemer pga. SJ2=100kohm dokumentation er lidt tvetydig på det punkt men hvis man kigger i diagrammet kunne det måske godt have noget med den at gøre....
http://www.vems.hu/files/genboardv3/vem ... ematic.png (alt til trigger er lige over det røde "VEMS GEN-v3.1")

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 06:02 
Offline
Mester Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 14 nov 2011, 22:31
Indlæg: 505
Geografisk sted: Skjern
Jeg kender ikke til Vems, men elektronikken skulle være til at finde ud af, jeg vil prøve at se på diagrammet i løbet af dagen.

Få lige styr på TPS mm. så du er sikker på at det kører. Hvis du stadig ikke får signal ville jeg forbinde et scope og måle på VR sensoren, i mens du cranck'er så vil du med det samme kunne se om den virker eller ej.

_________________
Steffen
______________________________
Mange tilfældig fejl er ikke tilfældige
http://volvo.daigaard.dk
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 06:47 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Tps er oppe og køre..... den modstand på SJ2 er fjernet.... men VR virker stadig ikke..... jeg har desværre ikke noget scope

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 08:10 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Det viste sig at være en dum lednings fejl.... skulle sidde på ben 27 og sad på 28.... dooh :-)

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 08:33 
Offline
Mester Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 14 nov 2011, 22:31
Indlæg: 505
Geografisk sted: Skjern
Nu er dette ikke verdens mest overskuelige diagram, og jeg kan ikke finde hvordan signalet fra trigger kredsløbet kommer til processoren, det ser ud som om at der mangler en label på diagrammet, men nu har du jo målt at der er forbindelse, så det vil jeg tage udgangspunkt i.

Uden at have kikket i datablad for U11 kredsen, så formoder jeg at pen 12 på U11 er din trigger udgang. Så her må du får 0 - 5 Volt signaler.

Du skriver at du har en 10K modstand monteret i SJ2, hvis det er korrekt forstået, så tror jeg at du skal pille den af igen, for jeg vil tror at 0-5V signalet fra udgangen vil "kvæle" signalet fra din VR sensor.

Men som tidligere skrevet så prøv at sætte et oscilloskop på omk. SJ1 her skulle du gerne kunne måle en sinus kurve når du cranck’er din motor.

_________________
Steffen
______________________________
Mange tilfældig fejl er ikke tilfældige
http://volvo.daigaard.dk
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 08:38 
Offline
Mester Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 14 nov 2011, 22:31
Indlæg: 505
Geografisk sted: Skjern
Super. Jeg gik i gang med beskeden i morges, så jeg så slet ikke at du havde funden en løsning. Inde jeg trykkede send.

Så min tidligere post blev en del outdated, i mellemtiden. :damn:

God weekend.

_________________
Steffen
______________________________
Mange tilfældig fejl er ikke tilfældige
http://volvo.daigaard.dk
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 25 apr 2014, 09:25 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Sådan kan det gå ;-)

Lige nu roder jeg med min en tændingsudgang.... jeg har ohm'et igennem og det er det rigtige ben33, inde på printet er det også ohm'et
op til kredsen der "tænder" FET'en alt ok

er der nogen der ligger inde med en N408AB 14N40FVL FET ???

Eller andre bud på hvad det kan være..... der testet med en 21watt pære mellem +12 og udgang, der er mulighed for aktivere udgang for test i vems software.... den ene udgang (ben 35) virker fint i denne test.

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 12 maj 2014, 18:28 
Offline
Mester Medlem

Tilmeldt: 02 okt 2003, 09:19
Indlæg: 1402
Geografisk sted: Fredericia
Lige et billede af tigger loggen, det eneste der er gjort ved tandhjulet er at der er fjernet 1.Billede tand

Sendt fra min SM-G900F med Tapatalk

_________________
Billede


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 47 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3, 4, 5  Næste

Alle tider er UTC + 1 time


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team